Pályázat 2015

Széchenyí 2020

 

„Piaci kapcsolatok kialakítása Horvátországban„

 

 

 

 

 Az Avius Kft. egyedülállóként üvegszállal megerősített műanyag profilok gyártásával foglalkozik pultrúziós technológiával. A termékek közül kiemelendő a GRP szigetelő profilok készítése mely kizárólag az elektromos ipar alkalmazására lett kifejlesztve (transzformátorok, elektromos gépek szerkezeti elemeiként használhatóak). Felhasználásuk széleskörű: vegyipar, szennyvíztisztító telep, élelmiszer feldolgozó, vízművek, petrolkémiai üzemek, elektromos művek, papírgyártás, hajózás, szállítás, fürdőhelyek, állattartási technológiák. Továbbá felhasználhatóak komplett polcrendszerek, korlátok stégek, lépcsők, létrák, rácspadozatok, kábelcsatornák, csúszásmentes padlózatok hajóra közlekedési eszközökre, kosaras létrák, napelem tartó panelek, álmennyezetek.

 

A vállalkozás kiemelt figyelmet fordít új piacok feltérképezésére, új vásárlói szegmensek meghódítására. Ennek keretében pályázatot nyújtottunk be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez, mely keretében 3 015 000 Ft vissza nem térítendő támogatást kaptunk. „Piaci kapcsolatok kialakítása Horvátországban„ című projektünk központi eleme a BJELOVARSKI VELESAJAM-on (szakkiállítás és vásár) való részvétel. A rendezvény kiemelkedő jellegére utal, hogy idén immáron 23. alkalommal rendezték meg több ország, köztük Szlovénia, Szerbia, Magyarország és Horvátország részvételével és képviseletével 2015. szeptember 11-13. között a horvátországi Bjelovar-ban. A vásár és szakkiállítás központi témája a mezőgazdaság volt, de kiemelt helyet kapott a turizmus és az építészet is. A vásáron való megjelenés illett a vállalkozás profiljába, hiszen számos termékük kötődik a mezőgazdasághoz, állattartáshoz és az építészethez.

 

A vásáron a vállalkozás saját pavilonjában mutathatta be termékeit, a helyszínen tolmács biztosította a megfelelő és szakszerű tájékoztatást, valamint cégbemutató prospektusok és reklámajándékok is az érdeklődők rendelkezésére álltak. A vásár keretén belül üzletember találkozóra is sor került, ahol bemutatásra kerültek a vállalkozás termékei, valamint a többségében horvátországi cégvezetők elmondhatták véleményüket a vállalkozás jövőjével kapcsolatosan a piaci viszonyok alakulását - főként az EU tagság hozta változások – illetően. A vásáron és szakkiállításon való részvétel sikeresnek mondható, hiszen több mint száz résztvevő érdeklődött a cég termékei iránt, üzletkötések, megrendelések és árajánlatkérések születtek, melyeket a vállalkozás örömmel teljesített. 

 

A benyújtott pályázati projekt keretében szintén kiemelkedő fontosságú jelleggel elkészül egy átfogó és mindenre kiterjedő piackutatás, mely részletesen feltérképezi a horvátországi piacot a cég által gyártott hasonló jellegű termékek körében. Az elkészített tanulmány kitér a versenytársakra, beszállítókra, partnerekre és a lehetséges vásárlói szektorra is.

 

Galéria megtekintése

kép01      bjelovar_t2      Kép02      bjelovar_t4      kép03     

bjelovar_t6      bjelovar_t7      kép04      bjelovar_t8      plakat

Sajtóközlemény

                  

az oldal tetejére