Profilok

FLAT-Profilok

A GRP sík-profilok alkalmazása a legkézenfekvőbb megoldást jelentik a változatos vagy körülményes felépítésű szerkezeteknél. Alapelemként jönnek számításba korlátok építésénél, vagy lemezszerkezetek többféle kiegészítő elemeként.
(termékek megtekintése)

Csövek

GRP csövek több területen alkalmazhatók, mint pl. Összekötő rudak, szigetelő cölöpök, magasugró lécek. Alkalmatlanok olyan esetekre, ahol belső nyomásterhelésnek vannak kitéve.
(termékek megtekintése)

Zártszelvények

A GRP szögformájó csövek kifejezetten multifunkcionális profilok. Sok alkalmazási területük között is jellemzőek a GRP-lépcsők, közlekedő folyosók, munkapad-felületek és hordozóelemek.
(termékek megtekintése)

I vagy H-Profilok

GRP H-gerendák a GRP-szerkezetek terhelés hordozó elemei. Nagy terhelések esetén alkalmasak a nagy feszültségek eloszlatására. Általános alkalmazásai: GRP-lépcsők, tisztitó/szűrő rendszerek, folyosók, GRP-préselt rácsok és GRP padozatok tartóeleme.
(termékek megtekintése)

L-Profilok

A méretváltozatok sokasága teszi lehetővé a sokirányú alkalmazást. Az L-profilok leggyakoribb alkalmazási területei a következők: GRP lépcső-és folyosóelemek, tisztító/szűrő berendezések, préselt rácsok és járólapok alapelemei.
(termékek megtekintése)

U-Profilok

A GRP U-profilok (csatornaprofilok) mindenféle szerkezet alapelemeiként szolgálhatnak. Kötőelemek pl. A következőknél: lépcsőzetek és lépcsőfokok, közlekedő folyosók, lefolyók, hordozószerkezetek és hidak.
(termékek megtekintése)

C-Profilok

A GRP C-profilok a korrózióval szembeni ellenállásuk miatt alkalmazásuk jellemzően a vegyipari berendezéseknél használatosak.
(termékek megtekintése)

T-Profilok

A GRP-T profilok nagyobb szerkezetek kiegészítő elemei. Jellemző felhasználás: GRP folyosók, padozatok, tartóelemek, szellőző-berendezések.
(termékek megtekintése)

Z-Profilok

A GRP Z-ptofilok népszerü elemek kapcsolótáblák szerelésénél. Gázmosó berendezésekben ugyancsak használatosak.
(termékek megtekintése)

ROD-Profilok

A GRP-rudak sok helyen alkalmazhatók, leginkább mint GRP antennák, tartórudak napárnyékoló ernyőkhöz, modellező elemek.
(termékek megtekintése)

GRP Szigetelő Profilok

GRP szigetelő profilok az elektromosipari alkalmazásra lettek kifejlesztve, elsősorban transzformátorok és elektromos gépek szerkezeti elemeiként. Standard termékcsaládunk széles mérettartományban gyakorlatilag minden igényt kielégítenek.
(termékek megtekintése)

az oldal tetejére